Як не помилитися при виборі панчох та поясів

Як не помилитися при виборі панчох та поясів

Сучасна жінка приміряє на себе багато ролей, встигаючи протягом дня продемонструвати свою ніжність та пристрасть. Перетворення з німфи на фатальну спокусницю неможливе без одягу в шикарну спідню білизну. У цьому саме панчохи, доповнені поясом, здатні додати образу вагому нотку еротичності. Завдяки тому, що такий комплект характеризується універсальністю, ідеально підходячи леді з будь-якою статурою, він обов'язково повинен бути присутнім у жіночому гардеробі.

 

Зручний пояс - ідеальне доповнення до панчох

На сьогоднішній день виробники панчішної продукції розробили для жіночої аудиторії різні моделі панчох, які відрізняються за фактурою, стилістикою, колірною гамою. Проте вся продукція має два спільні моменти. По-перше, всі без винятку вироби є ефектними на вигляд. По-друге, вдалу пару панчох складає пояс.

 

У продажу можна знайти кілька видів поясів, здатних скласти гармонійний комплект із панчохами.

 

1. Європейського типу – має у своїй конструкції 4 гумки, забезпечуючи відмінну посадку та високий ступінь зручності під час носіння.

 

2. Американського різновиду – вироби оснащено 6 гумками і має стильний вигляд.

 

3. Англійської модифікації - має від 8 до 10 резиночек, через що одягнути його займає чимало часу.

 

Незалежно від кількості гумок, розробники доклали максимум зусиль для створення надійного поясу з бездоганною посадкою по фігурі. Для цього під час пошиття задіяні мереживні полотна і тканини з високим вмістом еластану.

 

Тонкощі гармонійного поєднання

Найчастіше панчохи та пояс продаються в комплекті, але можна зібрати вдалу пару самостійно, що обійдеться дешевше за вартістю. Важливо лише виходити від типу білизни, підбираючи ажур до мереживу, а атлас до атласному матеріалу. Варто враховувати ще й такі моменти, особливо за наявності недоліків фігури:

 

• віддавати перевагу панчохам з вертикальним візерунком;

 

• вибирати білизну інтенсивних відтінків;

 

• уникати врізання гумок у тіло.

 

Максимальний рівень комфорту представниці прекрасної статі вдасться відчути за умови правильного надягання виробів, що йдуть у парі. Слід пам'ятати, що спочатку потрібно одягатися в трусики, і тільки потім одягати пояс. Потім йде черга панчох, які необхідно попередньо зібрати руками, і акуратно надягати на ніжки.