Правильний підбір ліфа для спортивних тренувань

Правильний підбір ліфа для спортивних тренувань

На сьогоднішній день здоровий спосіб життя, що включає заняття спортом, є основною тенденцією серед чоловіків і жінок різного віку. При цьому представниці прекрасної статі прагнуть виглядати бездоганно навіть під час активних тренувань. Як просто неба, так і в спортивному залі мати гарний вигляд активним леді допоможе спеціальний одяг.

 

Варіації жіночої спортивної білизни

Крім легінсів або шортів жінці не обійтися без такої деталі спортивної білизни як топ. Саме така деталь ансамблю для тренувань дозволить отримати максимум задоволення від занять, забезпечивши відчуття максимального комфорту навіть за активних рухів. Принагідно спортивний топ підкреслить красу жіночого погруддя, що важливо для гарного настрою.

 

Щоб уникнути появи попрілостей, подразнень на поверхні шкіри замість бюстгальтера на кісточках або ліфа з пуш-апом на тренування варто одягнути спортивний топ. Розробники пропонують жінкам топи у трьох різних типах підтримки:

 

• м'який (ліф такого типу ідеальний під час занять спокійними, повільними видами спорту);

 

• середній (модифікація підійде для підтримки грудей під час занять із помірним навантаженням);

 

• максимальний (забезпечуючи високу підтримуючу функцію, топ актуальний при сильних навантаженнях).

 

Саме тому важливо спочатку визначитися з бажаним видом спорту перед тим, як розпочинати придбання спеціальної деталі білизни.

 

Нюанси грамотного підбору спортивного ліфа

Щоб точно не помилитися з покупкою нового топу для тренувань, слід звернути увагу на тканину, яка має бути бавовняною і мати лише незначну домішку синтетики. Таке поєднання матеріалів дає шкірі можливість дихати, забезпечуючи відмінну гігроскопічність. При цьому гарантовано дотримується гігієнічності.

 

Однак якщо заняття спортом будуть проводитися частіше, ніж 3 рази на тиждень, краще віддати перевагу саме виробу, виконаному з високотехнологічних текстильних міксів. Присутність у складі еластану, саплекса, поліестеру дозволить легко витримати активне тренування, не побоюючись тертя білизни об поверхню шкірного покриву та пов'язаного з цим дискомфорту.

 

Якщо ж очікують спортивні тренування на професійному рівні, слід доглянути товари, на ярлику яких стоятиме позначка про те, що вони ідеально підходять для таких цілей.