Секрети збільшення грудей за допомогою бюстгальтера

Секрети збільшення грудей за допомогою бюстгальтера

Красиві та спокусливі груди – заповітна мрія будь-якої жінки, незалежно від її віку, національності, рівня достатку. Досягнення в області пластичної хірургії здатні допомогти будь-якій представниці прекрасної статі знайти розкішне погруддя. Проте вдаватися до пластики – обходиться дорого, і може бути небезпечно. Набагато розумніше правильно підібрати білизну, щоб миттєво візуально покращити форму грудей.

 

Топ-3 ознак неправильно вибраного бюстгальтера

Нерідко дівчата самі погіршують зовнішній вигляд своїх грудей, надягаючи неправильно підібраний бюстгальтер. Обчислити факт того, що припустилися помилки у виборі ліфа, можна за такими основними ознаками:

 

бретелі виробу тиснуть тіло або спадають з плечей;

 

з'являються роздратування на шкірі під час носіння такої деталі спідньої білизни;

 

кісточки на ліфі не займають належного місця та провокують неприємні відчуття.

 

Наявність хоча б одного з цих моментів має насторожити, адже неправильно підібраний бюстгальтер здатний не лише завдавати незручностей, а й спровокувати виникнення захворювань молочних залоз. Тому важливо підходити до покупки нового виробу дуже грамотно.

 

Типи бюстгальтерів зі збільшуючим ефектом

Сьогодні кожна жінка може втілити мрію про гарну форму грудей, віддавши перевагу спеціальному ліфу, який здатний візуально збільшити початкові розмірні параметри будь-якої леді. Особливо така якість бюстгальтера сподобається володаркам невеликого погруддя. Розробники відповідально підійшли до цього питання, випустивши для жіночої аудиторії цілих два варіанти ліфів з ефектом, що збільшує.

 

Бюстгальтер push-up - має здатність піднімати навіть найменші груди за рахунок особливого косого крою чашок і наявності спеціальної вкладки з поролону або силікону.

 

Ліф з подвоєним пуш ап ефектом – візуальне збільшення молочних залоз відразу на 2 розміри досягається завдяки унікальному крою чашок та присутності силіконового наповнювача у вигляді знімних подушок.

 

Власниці великих грудей можуть надати їй ще більших розмірів за допомогою бюстгальтера на кісточках, який здатний акуратно піднімати молочні залози, надаючи їм пишну, округлу форму. Жінки зі скромними параметрами мають можливість покращити розмір грудей, зупинивши вибір на ліфі, виготовленому із цільного силікону. Однак таку модель можна носити не більше 4 годин на добу, щоб уникнути появи дискомфортних відчуттів.